Over ons

De geschiedenis

20 Jaar Kennis

Mijn naam is Nicole van der Kooij en ik ben sinds 2022 afgestudeerd als Master in Cosmetica science. Als ervaren Huid expert wist ik bij de ontwikkeling van GenCos®by nicole, wat ik anders wilde doen dan andere leveranciers en merken.

Alleen wat daadwerkelijk in het product verwerkt zit wordt betaald, en niet voor overbodige reclame en verpakkingen. Echt waar, alleen hoogwaardige werkzame stoffen met bewezen effectiviteit en werking. Niets meer en zeker niet minder. Op deze manier kan ik u garanderen dat de producten waarmaken wat ik beloof, en niet alleen voor directe resultaten, maar ook op de lange termijn.

Mijn Missie

Natuurlijk & Wetenschappelijk

Houd het goede,
verwijder het slechte
en focus op wat werkt

Bij GenCos® heb ik ervoor gekozen om cosmetische producten te ontwikkelen tussen natuurlijke ingrediënten en synthetische ingrediënten, zolang deze wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Je vraagt ​​je vast af waarom ik niet alles wat de natuur te bieden heeft gebruik? Is dat niet veel beter?

science-en-nature.jpg
Biotechnology and pharmacology concept. Laboratory young clever worker standing near table surrounded with glass beakers filled with colorful liquid working at discovering new kind of vegetation.
fresh-vegetable-with-mushroom-wooden-crate-market-stall

Hoe onderscheiden wij ons?

Wij produceren eerlijke producten zonder marketingverhalen. Onze producten zijn met zorg, duurzaamheid, natuurlijke ingrediënten geformuleerd en geproduceerd. Bij ons krijgt u hoogwaardige kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs en resultaatgericht.

Naturlijke ingrediënten
0 %
Effectiviteit
0
Exclusieve salons
0 +
Eerlijk & Betaalbaar
0 %
error: Content is protected !!