Missie & Visie

Om het welzijn van uw huid op een natuurlijke en wetenschappelijke manier te verbeteren, met uitzonderlijke producten en diensten

Behoud het goede, verwijder het slechte en concentreer je op wat werkt

When Science Meets Nature

Bij GenCos® hebben we besloten om cosmetische producten te ontwikkelen tussen natuurlijke ingrediënten en synthetische ingrediënten. U vraagt ​​zich waarschijnlijk af waarom we niet alles uit de natuur gebruiken? Is dat niet veel beter?
Ja, een groot deel van deze opvatting klopt ook, maar helaas niet alles en dat kan ik als volgt uitleggen:

 1. Onze huid / lichaam zelf is als een kleine chemische fabriek, elk proces / reactie heeft zijn eigen recept / formule
 2. De natuur kan ons veel bieden wat we nodig hebben. Zowel in het lichaam als voor de huid, maar sommige plant- / bloemextracten hebben een andere formule die onze huid niet nodig heeft, niet kan begrijpen en zelf schadelijk is.
 3. Om een bepaalde reactie in de huid en cellen te stimuleren, heb je dezelfde formule nodig die de huid/cellen begrijpen.
  Bijvoorbeeld: sommige planten hebben sterke gifstoffen of zitten erg hoog in het allergieniveau. Om dit allemaal uit de plantenextracten te halen, wordt het in het laboratorium chemisch zo gemanipuleerd/aangepast dat de eigenlijke en belangrijkste actieve werkstof uit de plant verloren gaat of geen effect meer heeft op onze huid en cellen. Daarom is het vaak gemakkelijker om een ​​actief ingrediënt in het laboratorium te reproduceren (men spreekt dan van natuurlijk identiek).
 4. Dus ook voor de kosten (elektriciteit, waterverbruik, CO2-uitstoot enzovoort), als ook voor het milieu kan het soms beter zijn om een ​​in het laboratorium ontwikkeld organisch/chemische nagemaakte werkstof te gebruiken.

Nu weet u waar we voor staan ​​met onze verklaring;      WHEN SCIENCE MEETS NATURE! 

ENKELE INZICHTEN

In onze missie en Visie

 1. De juiste start voor een gezonde huid
  Tegenwoordig kun je alle huidverzorgingsproducten online kopen, maar is dit de juiste manier voor uw huid? Ons antwoord is duidelijk nee, omdat u online vaak weinig of geen advies krijgt over het juiste gebruik van verzorgingsproducten of over het aanschaffen van producten die niet geschikt zijn voor uw huidtype. Uw huid moet worden geïnspecteerd, om te begrijpen en te zien, welke verzorgingsproducten uw huid nodig heeft. Omdat veel van onze producten zeer hoog zijn geformuleerd, is het voor ons belangrijk dat alleen een getrainde schoonheidsspecialiste onze producten aan u aanbeveelt.

  Deze opvatting betekent dan ook, dat de GenCos®-producten niet online (webshop) verkrijgbaar zijn.  Want voor resultaten op lange termijn is speciaal en aangepast advies en expertise vereisen.

 2. Bereik meer met minder producten
  Onze producten zijn zo ontwikkeld dat ze multidisciplinair werken, zo bereik je met minder producten in de badkamer meer (dan conventionele cosmetische producten). Dit is niet alleen goed voor u maar ook voor ons milieu.
  Dus: Laat u ons veranderen, hoe u uw huid het beste kunt verzorgen.
error: Content is protected !!