gedehydrateerd
Onzuivere & Gevoelige HUID

De Multidisciplinair

Skin Care

Barrière Herstel

WHEN SCIENCE

MEETS NATURE

Gedehydrateerde huid:

Betekent dat uw huid een tekort aan water en/of lipiden (vetten) heeft. Het kan droog zijn, jeuken en misschien dof uitziend maar kan zeker ook onzuiver zijn. De algehele teint is ongelijkmatig, dof en fijne lijntjes vallen meer op. Hoewel een Vochtarme of uitgedroogde huid hinderlijk kan zijn, is het relatief eenvoudig te behandelen met de juiste kennis en expertise. Waarbij een verandering van de huidige levensstijl en huidverzorging ondersteuning kan bidden.

Gevoelige huid:

Betekent dat je huid vatbaarder is voor reacties zoals roodheid, jeuk en zelfs onzuiverheden. De meeste mensen met een gevoelige huid merken af ​​en toe of frequent jeuk, een branderig gevoel en prikkende of rode plekken op de huid. Een gevoelige huid is met de juiste expertise goed te behandelen door de aanwijzingen van de onderliggende oorzaak van een gevoelige huid te verbeteren. Onder andere door de epidermale barrièrefunctie (beschermlaag van de huid) en de neurosensorische disfunctie (overgevoeligheid).

Onzuivere huid:

De oorzaak van een onzuivere huid of acne kunnen 2 oorzaken hebben. Aan de ene hand een overmatige talgproductie (seborrhoea oleosa) en aan de andere hand een vochttekort (seborrhoea sicca) waardoor de talgproductie overmatig wordt gestimuleerd. De talgklieren in de huidporiën produceren talg, dat normaliter door het haarvat naar het huidoppervlak getransporteerd wordt. Beide typen klachten kunnen met de juiste kennis en expertise goed worden behandelt.

Enkele Ingrediënten voor het herstel van de huidbarrière binnen de GenCos® producten

PERSEA GRATISSIMA OIL

Avocado-olie heeft antibacteriële en voedende werkstoffen zoals vitamine A, C, D, E en polyfenolen welk bijdragen aan een gezonde, sterke en vitale huid. Dat maakt avocado-olie tot een multi beschermer van de huid voor alle huidtypen

Aesculus hippocastanum seed extract

Het actieve ingrediënt, genaamd “escine” helpt om een ​​gezonde bloedcirculatie te behouden en haarvaten te versterken. Dit maakt paardenkastanje nuttig voor de rosacea-gevoelige huid

Orchis Mascula Extract

Paarse orchidee: dit extract heeft een uniek herstellend en verjongend effect op de huid, het helpt ook de droge huid te herstellen door hydratatie te bieden en verbetert het warmteopslagvermogen van de huid.

Niacinamide

Ook bekend als “vitamine B3 en nicotinamide” werkt met de natuurlijke stoffen in de huid samen om vergrote poriën zichtbaar te minimaliseren, ongelijkmatige teint te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verzachten en een verzwakte barrière te versterken.

error: Content is protected !!