3D Activering &
Antiveroudering

Geavanceerde

Skin Care

3D Activeer & Preventie

WHEN SCIENCE

MEETS NATURE

Regeneratie:

Betekent dit dat alle natuurlijke metabolische vernieuwingsprocessen in de huid en de interactie tussen individuele cellen en huidlagen exact worden gereguleerd, gecontroleerd en geactiveerd. Elk van deze processen heeft een duidelijk gedefinieerd doel om de huid optimaal te laten functioneren. Door de juiste celvernieuwingsprocessen aan te sturen op alle niveau’s, is de huid in staat zich te weren tegen externe en interne agressies, zoals zonschade, stress, leefstijl en nog veel meer.

Anti-veroudering:

Dit betekent dat de stevigheid van de huid behouden blijft, de huidtint wordt verfijnd, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de algehele uitstraling wordt verbeterd. De voordelen die antiverouderingsregimes bieden, zijn voor het uiterlijk, op het diepere celniveau, maar ook voor je innerlijke zelf. Een van de redenen is waarom je op een antiverouderingsproduct kunt vertrouwen, is? dat deze producten speciaal zijn ontwikkeld met als doel, dat terug te geven wat de tijd heeft ontnomen.  

” Zoals ze zeggen, voorkomen is beter dan genezen “

Enkele Ingrediënten voor de regeneratie en anti-veroudering binnen de GenCos® producten

Ceramide

Vetstoffen zijn lipiden die zich in huidcellen bevinden. Ze maken 30% tot 40% uit van uw buitenste huidlaag, of epidermis.

Ascorbic acid

Vitamine C: is een antioxidant die de huidskleur verbetert en tekenen van veroudering vermindert. Dit eiwit is van nature aanwezig in je huid en helpt de aanmaak van collageen te vertragen naarmate je ouder wordt

Hyaluronic Acid

Een natuurlijk voorkomend glycosaminoglycaan,
gevonden in het bindweefsel van het lichaam

Peptides

Peptiden zijn een aminozuurketen die bepaalde eiwitten vormt die de huid nodig heeft. Collageen is gemaakt van drie polypeptideketens