Over GenCos®

Welkome bij GenCos®by Nicole

Een merk alleen verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialisten en huidinstituten. Producten die doen wat ze beloven.
De Producten van GenCos® zijn niet online verkrijgbaar (webshop ), omdat resultaat een gespecialiseerd en aangepast advies nodig heeft.

GenCos® by Nicole staat voor Genetic Cosmeceuticals. Mijn producten en behandelingen bieden de beste oplossingen voor speciale huidverzorging/verbetering, ook garandeer ik een puur en natuurlijk (Biomemetrische recept) met uitstekende kwaliteit. GenCos®by Nicole is een Duits-Nederlands Merk en alle verpakkingen en grondstoffen komen uitsluitend uit de EU

De samenwerking met Tripple A Cosmetic BV ( laboratorium in Nederland) worden alle producten in kleine oplagen (batch & Cleanrooms) getest,geproduceerd en afgevuld om de versheid en stabiliteit van de producten te garanderen. Dit alles volgens de nieuwste en strenge EU-richtlijnen ISO 9001 en ISO 122716, 1223/2009 van de EEG en GMP-certificatie ( Good Manufacturing Practices ).

Nicole van der Kooij

Eigenaar & ontwikkelaar

Als eigenaar van VDK Cosmetics en ontwikkelaar van GenCos®by Nicole.
Werk ik met veel plezier en toewijding op het gebied van professionelle cosmetica en heb mijn droom om een eigen cosmeticamerk te ontwikkelen gerealiseerd en hier komen mijn jaren lange ervaring als schoonheidsspecialiste en brede kennis op het medisch en Cosmetic science vlak erg goed van pas.