Het
Ontstaan

Van GenCos® by Nicole

GBN Cosmetics

Het Begin van een Ongelooflijk Avontuur!

In 2017 heb ik “Nicole van der Kooij” GBN Cosmetics opgericht. Wat in 2007 in Nederland begon als schoonheidsspecialiste met een passie voor de huid en haar chemie, heb ik de passie als Cosmetisch Chemicus verder ontwikkeld en hierdoor is het mooie Merk GenCos®by Nicole geboren.

In 2015 ben ik naar Duitsland verhuisd, maar tussen 2015 en 2017 heb ik mijn werk in mijn “Huidinstituut Zoetermeer in Nederland” 3 dagen per week voortgezet. De andere dagen in Duitsland wijdde ik aan het schrijven van de formuleringen, het onderzoeken en ontwikkelen van het veelbelovende merk GenCos®.

Als ervaringsdeskundige wist ik bij het ontwikkelen van GenCos® wat ik anders wilde doen dan wat de overgrote deel van leveranciers of merken bieden. Namelijk alleen dat laten betalen wat er daadwerkelijk in het product is verwerkt en niet wat er omheen zit en de marketing. Nee, echt, alleen de maximaal gebruikte actieve ingrediënten met bewezen effectiviteit en effect. Niet meer en zeker niet minder. Op deze wijze kan ik garanderen dat de producten doen wat ik beloof, en dit alles niet alleen voor onmiddellijke resultaten, maar ook voor de lange termijn.

Wat ik echt cruciaal vond in dit alles, was de hardwerkende schoonheidsspecialiste beschermen door geen online verkoop aan consumenten aan te bieden en dat is wat mij uniek maakt als merk. Maar nog belangrijker, want alleen met het juiste advies en met regelmatige behandelingen geven de producten het maximale effect en resultaat.

Ik kan dan ook met recht spreken van een Merk; ontwikkeld door en voor de schoonheidsspecialiste.

GBN Cosmetics staat voor: Behoud het goede, verwijder het slechte en concentreer je op wat werkt.

Gedreven door mijn ambitie om het beste uit elke huid te halen met respect voor de natuur, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en de nieuwste technologieën, werd de ontwikkeling van GenCos®by Nicole in 2018 voltooid en hebben de producten in 2019 alle noodzakelijke tests en goedkeuringen doorstaan.

Ik kan nu een hele lijst van ingrediënten opnoemen die niet in de producten zitten, maar laten we eerlijk zijn, dat zit er tegenwoordig toch al niet meer in veel producten die op de markt zijn. Dus vertel ik liever wat er wel in zit:

Laten we doorgaan in de overtuiging dat degenen die zich inzetten voor een groot en waardig doel nooit zullen falen.

~Nicole. van der Kooij

Oprichter & Ontwikkelaar

Het merk

Advance Skin Care

Voor professionals

FAQs & Feiten

Over

Cosmetische chemicaliën

error: Content is protected !!